Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kapteijn Classic Parts .nl

U kunt op de webshop de onderdelen bestellen die u nodig heeft en deze betalen middels de beschikbare betaalvormen. Mocht er een onderdeel onverhoopt toch niet leverbaar zijn, dan wordt dit bedrag terug aan u overgemaakt middels dezelfde betaalvorm.

Indien een nieuw onderdeel niet voorradig is wordt dit voor u besteld, hiervan wordt u per mail in kennis gesteld. Levertijden kunnen hierdoor oplopen. Mocht u een deel van de bestelling alvast willen hebben, neem dan contact met ons op.

Onderdelen die speciaal voor u besteld worden kunnen niet worden teruggenomen.

Artikelen worden besteld nadat wij een (aan)betaling hebben ontvangen.

Artikelen worden verstuurd nadat het volledige bedrag is ontvangen.

Artikelen worden verstuurd met DHL of PostNL (tot een bepaald gewicht en afmetingen, zie de pagina transportkosten). Van zware en grote zendingen kunnen de transportkosten soms pas later worden gegeven (daar wij die op moeten vragen). U ontvangt dan een nieuwe factuur.

Mocht een aangeschaft onderdeel (muv elektrische delen) onverhoopt toch niet het juiste blijken te zijn of niet naar behoren blijken te werken dan kunt u het binnen 1 maand terugsturen en ontvang u een ander onderdeel of een tegoedbon/kortingscode ter waarde van de aanschafprijs. Deze kortingscode is onbeperkt geldig. Nieuwe onderdelen dienen ongemonteerd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Verzendkosten worden nooit gerestitueerd. Deze zijn altijd voor rekening van de koper, tenzij de fout aantoonbaar bij Kapteijn Classic Parts ligt (alleen bij nieuwe onderdelen).

In het geval dat er iets niet correct is en er nagestuurd moet worden, gebeurd dit maar 1x gratis. We verzoeken u dus uitdrukkelijk de order goed te controleren en ons in 1 keer alle gebreken te melden. Mocht er een 2e nalevering nodig zijn dan is die voor rekening van de koper.

In het geval van een (transport)schade dient dit binnen 24 uur na ontvangst van de onderdelen te worden gemeld via de e-mail (info@Kapteijnclassicparts.nl), voorzien van foto`s waarop de schade duidelijk te zien is.

Afbeeldingen in de webshop zijn bedoeld als voorbeeld. Het daadwerkelijk geleverde product kan dus afwijken van de afbeelding. Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Aan afbeeldingen geen rechten worden ontleend.

Op nieuwe en gereviseerde onderdelen ontvangt u 1 jaar garantie (op vertoon van uw factuur) met uitzondering van elektrische delen.

Op gebruikte onderdelen zit GEEN garantie.

Kapteijn Classic Parts behoudt zich het recht voor om zonder kennisgeving vooraf prijzen en/of voorwaarden te wijzigen. Reeds bestelde artikelen zullen te allen tijde geleverd worden voor de afgesproken prijs op het moment van bestelling.

De eventueel op de website KapteijnClassicParts.nl getoonde voorraad bij de artikelen is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deze voorraad kan mogelijk afwijken door onvoorziene omstandigheden.


Kapteijn Classic Parts
De Stater 34b
5737 RV Lieshout

info@KapteijnClassicParts.nl
0499-421525(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2024 Kapteijn Classic Parts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel